Vandaag is het:
 
 
Pubquiz om geld in te zamelen voor senioren-bezoek aan Delfsail 2016
laatste update: 19:53 uur
Pubquiz om geld in te zamelen voor senioren-bezoek aan Delfsail 2016
Foto`s door: Archief/R.Degenhart
Tekst door: Richard Degenhart
Delfzijl - De gezamenlijke serviceclubs uit de regio hebben wederom het initiatief genomen voor een “senioren-bezoek” aan de volgende editie van DelfSail 2016. Voor deze actie is een behoorlijk bedrag nodig om onze ouderen in de regio uit de verzorgingshuizen een onvergetelijke middag te bezorgen tijdens dit maritieme event. In 2009 gingen er meer dan 900 mensen mee.

Rotaryclub Appingedam Delfzijl heeft het initiatief genomen hiervoor een fundraising Pubquiz te houden op dinsdag 2 juni aanstaande om 19.30 uur. U kunt zich met een team van maximaal 5 personen aanmelden voor een unieke quiz-avond tegen een bijdrage van € 250,- per team. De quiz-avond zal worden geleid door de voorzitter van Stichting DelfSail en directeur van Groningen Seaports de heer Harm D. Post. Voor de winnaar is de prijs een vaartocht op de Loodskotter Eems tijdens DelfSail2016. Het wordt een gezellige avond met leuke en uitdagende vragen.

De pubquiz is een activiteit waarbij plezier, gezelligheid en hilariteit de boventoon voert. De pubquiz is zo samengesteld, dat deze geschikt is voor iedereen. Diverse onderwerpen komen er tijdens de pubquiz in totaal 8 ronden voorbij, zoals algemene kennis, sport, muziek, fotoronde en lokale thema’s.
Het wordt gespeeld in teamverband, waarbij het aantal teamleden uit maximaal vijf personen bestaat. In dit geval is de pubquiz gericht op bedrijven, instellingen en serviceclubs uit de regio Eemsdelta e.o. U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar pubquizrotary@gmail.com.

Gezien het fundraising karakter zullen we het waarderen wanneer u ook anderen wijst op deze activiteit, zodat we met zoveel mogelijk teams gaan spelen. Voor uw bijdrage ontvangt u per team koffie/thee, 10 consumptiemunten en koude en warme hapjes. Per ronde zal een prijs te winnen zijn voor het team met de meeste goede antwoorden. Het team dat uiteindelijk als beste eindigt over alle spelronden, wint een vaartocht tijdens DelfSail 2016 op de Loodskotter Eems voor 15 personen. U ontvangt na aanmelding nadere informatie over de invulling van de avond.

In het kort
Datum quiz:          dinsdag 2 juni 2015
Tijd:                      19.30 - 23.00 uur
Locatie:                 Evenementenhal De Boegschroef in Delfzijl
Quizmaster:          Harm D. Post
Aanmelden:          tot 27 mei 2015 via  pubquizrotary@gmail.com
Bijdrage:               € 250,- (voor een team van 5 personen)
Organisatie:          Rotaryclub Appingedam Delfzijl
Contact:                Eduard Mulder
Telefoon:               06-51225484

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Pubquiz om geld in te zamelen voor senioren-bezoek aan Delfsail 2016      

Bottom