Vandaag is het:
 
 
ChristenUnie heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen
laatste update: 19:53 uur
ChristenUnie heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen
Foto`s door: ChristenUnie
Tekst door: ChristenUnie
Delfzijl - De ledenvergadering van de ChristenUnie heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen gemeente Delfzijl en het verkiezingsprogramma ´Geef geloof een stem 2014 – 2018´ vastgesteld. Huidig wethouder Meindert Joostens voert de lijst aan. Op de plaatsen 2 en 3 staan de huidige raadsleden Cor Buffinga en Eelko Kingma. Op 4 en 5 Harold Kol uit Delfzijl en Evelien Hoeksema uit Wagenborgen. De lijst bestaat totaal uit 15 kandidaten. Huidig raadslid en fractievoorzitter Gerrit Jan Steenbergen fungeert als lijstduwer. Hij neemt na een periode van bijna 11 jaar in maart 2014 afscheid van het raadswerk. Steenbergen is naast raadslid sinds april 2013 ook Statenlid in de provincie Groningen.

Het bestuur van de ChristenUnie is blij met alle enthousiaste kandidaten op de lijst die zich graag willen inzetten voor de gemeente Delfzijl. Van de 15 kandidaten wonen er zeven in de kern Delfzijl en acht in één van de dorpen: vijf in de zuidelijke en drie in de noordelijke dorpen. Onderstaand treft u de top vijf van de kieslijst aan.

1.      Meindert Joostens  Delfzijl
2.      Cor Buffinga    Delfzijl
3.      Eelko Kingma   Delfzijl
4.      Harold Kol    Delfzijl
5.      Evelien Hoeksema   Wagenborgen 


Geef geloof een stem
De ChristenUnie is een partij van christenen voor alle mensen. De komende verkiezingen gaan over mensen. Over onze ouders, kinderen, buren, onze werkgever en werknemers. Ze gaan over ons en onze manier van samenleven. De ChristenUnie gelooft in de kracht van de samenleving, in zorg voor elkaar, in een cruciale rol voor gezinnen, in een dienstbare en rechtvaardige overheid, in een duurzame economie en in een zorgvuldige omgang met de schepping. Wij willen meer invloed geven aan onze inwoners door hen meer verantwoordelijkheid te geven bij de inrichting de eigen (woon-) omgeving.

Deze en meer voorstellen kunt u vinden in ons verkiezingsprogramma. Deze is vanaf 1 december 2013 in te zien op onze website: http://delfzijl.christenunie.nl

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
ChristenUnie heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen      

Bottom