Vandaag is het:
 
 
Heren teams Eemsrobben winnen van koplopers
laatste update: 19:53 uur
Heren teams Eemsrobben winnen van koplopers
Foto`s door: Archief
Tekst door: Eemsrobben
Delfzijl - In het afgelopen weekend hebben de 2 herenteams van de Eemsrobben goede resultaten geboekt door te winnen van de koplopers in de respectievelijke competities.

Het 3e herenteam, uitkomende in de 3e klasse district, moest in Hardenberg spelen tegen het combinatieteam De Plons-MobyDick.  Het was direct duidelijk dat het team uit Hardenberg wilde winnen en ze kwamen dan ook direct al op voorsprong. De heren Eemsrobben bleven rustig volgen in een zeer spannende wedstrijd. Pas in de laatste periode wist de Eemsrobben eerst op 6-6 gelijk te komen en in de laatste minuut ook de 6-7 te scoren. Uiteindelijk was dit ook de eindstand in het voordeel van de Eemsrobben waarmee Heren 3 ongeslagen aan kop gaat in de competitie. 

Het 2e herenteam, uitkomend in de 2e klasse reservebond, moest in Heerenveen spelen tegen SGVA. In een gelijk opgaande strijd werd er met de doelpunten stuivertje gewisseld. Pas in de vierde periode konden de Eemsrobben uitlopen naar de winst met een eindstand van 6-9.

In Heerenveen moesten ook de Dames Eemsrobben uitkomen tegen SGVA.  Het team uit Heerenveen staat gedeeld eerste in de competitie en waren te sterk voor de Dames Eemsrobben dat uiteindelijk met 8-4 verloor.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Heren teams Eemsrobben winnen van koplopers      

Bottom