Vandaag is het:
 
 
Veel kunstzinnige verrassingen in Galerie & Kunstwerkplaats HOP Delfzijl
laatste update: 19:53 uur
Veel kunstzinnige verrassingen in Galerie & Kunstwerkplaats HOP Delfzijl
Foto`s door: Archief
Tekst door: Patrick Eijndhoven
Delfzijl - Aankomende zaterdag wordt in Kunstwerkplaats HOP de 21ste expositie feestelijk geopend. Het programma start om 14:00 uur.

Aan de nieuwe expositieronde doen een zestal gastkunstenaars mee: Anneke Hofman, Ans Pelgrim, Marein Konijn, Ruud Streefkerk, Willie Landman en Zjuul Wiersema. De kunstenaars tonen ieder vanuit een eigen kunstbeleving zeer divers en bijzonder verrassend werk.

Naast de gastkunstenaars exposeren de kunstenaars van Het Beleveniscollectief en De Draad met nieuwe werk.

Tegelijk met de nieuwste expositie in HOP loopt de dubbelexpositie ''A In Wonderland'' met de kunstenaars Hinnie Steenbruggen, Manja Kindt, Paula Biemans en Peter Schudde. Zij tonen kunst in de bovenverdieping van HOP en in Molen Adam staat een fascinerende installatie met thema ''A In Wonderland''. Deze expositie is nog tot zondag 29 december a.s. te bezoeken.

Galerie & Kunstwerkplaats HOP is open op iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 13:00 tot 17:00 uur en op zondagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur. De expositie duurt tot en met 11 januari 2014.

De entree in Galerie & Kunstwerkplaats HOP is vrij.
Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Veel kunstzinnige verrassingen in Galerie & Kunstwerkplaats HOP Delfzijl   Veel kunstzinnige verrassingen in Galerie & Kunstwerkplaats HOP Delfzijl     

Bottom