Vandaag is het:
 
 
Dames van volleybalvereniging Memesa winnen ook van naaste concurrent ON
laatste update: 19:53 uur
Dames van volleybalvereniging Memesa winnen ook van naaste concurrent ON
Foto`s door: Archief
Tekst door: Memesa
Appingedam - De dames van Volleybalvereniging Memesa hebben de zevende competitie wedstrijd op rij in winst weten om te zetten. Deze keer was naaste concurrent ON niet opgewassen tegen de dadendrang van de Damster dames.

Voor aanvang van de wedstrijd Memesa-ON was duidelijk dat het om een echter topper ging. Beide teams hadden al hun wedstrijden nog gewonnen waarbij ON twee wedstrijden minder had gespeeld en 1 set meer had verloren. De damster dames wisten dus dat het zeker geen makkelijke wedstrijd zou worden. In de eerst set werd direct duidelijk dat beide teams in staat waren een degelijk spelletje te spelen zonder veel fouten te maken. Memesa kwam beter uit de startblokken met name door prima opslagen en dito aanvallen. ON was instaat om prima tegenspel te leveren maar moest toch toezien hoe Memesa langzaam maar zeker een voorsprong op bouwde en de set wist te winnen.

De tweede set gaf een zelfde beeld te zien Memesa speelde zeer geconcentreerd en ijzer sterk en alhoewel ook ON prima stond te spelen was ook in deze set duidelijk dat Memesa de betere was. Halverwege de derde set viel de concentratie aan Memesa zijde enigszins weg waardoor ON beter in het spoor kon blijven en zelfs een aantal keren op voorsprong kwam. De damster dames wisten echter het tij te keren en zo stond een 3-0 stand op het scorebord en was de zevende competitie overwinning een feit.

Hoe lastig het is om dan ook nog de vierde set te winnen bleek maar weer eens. Daar waar Memesa met name in de eerst twee sets heel geconcerteerd speelde viel in de vierde set de concentratie weg en kwam mede daardoor ON steeds beter in het spel. In het zadel geholpen door de fouten aan Memesa zijde wisten de dames van ON prima gebruik te maken van dit buiten kansje en trokken de laatste set naar zich toe waardoor een 3-1 einduitslag op het scorebord stond. Met 32 punten uit zeven wedstrijden staat Memesa fier boven aan gevolgd door Dio Bedum met  25 punten uit even veel wedstrijden. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen hetzelfde Dio Bedum en dus is er wederom sprake van een heuse topper.

Volgende week volgt een lastige uit wedstrijd tegen Surf uit Vries.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Dames van volleybalvereniging Memesa winnen ook van naaste concurrent ON      

Bottom