Vandaag is het:
 
 
Unieke expositie door vrijwilligers van Het Groninger Landschap
laatste update: 19:53 uur
Unieke expositie door vrijwilligers van Het Groninger Landschap
Foto`s door: Richard Degenhart
Tekst door: P.Eijndhoven
Termunten - In bezoekerscentrum Reiderhoeve in Termunten is afgelopen zaterdag een bijzondere expositie geopend. Diverse vrijwilligers van Het Groninger Landschap geven via de expositie hun persoonlijke ‘kijk’ op de Dollard. De expositie werd geopend door burgemeester Emme Groot en Marco Glastra directeur van Het Groninger Landschap.

In de Reidehoeve is een ruime groep van enkele tientallen vrijwillig medewerkers werkzaam. Ze hebben allemaal hun persoonlijke ervaringen, visie en gevoelens bij de plek waar ze vaak al vele jaren lang met plezier gasten ontvangen; de Dollard en de Punt van Reide. Nu hebben ze besloten hun persoonlijke kijk te exposeren. De tentoonstelling bestaat uit schilderijen, aquarellen, houtcreaties, smeedwerk en nog veel meer.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Unieke expositie door vrijwilligers van Het Groninger Landschap   Unieke expositie door vrijwilligers van Het Groninger Landschap   Unieke expositie door vrijwilligers van Het Groninger Landschap   Unieke expositie door vrijwilligers van Het Groninger Landschap  

Bottom