Vandaag is het:
 
 
Eemsrobben en ZPCA organiseren gezamenlijk zwemvierdaagse in Dubbelslag
laatste update: 19:53 uur
Eemsrobben en ZPCA organiseren gezamenlijk  zwemvierdaagse in Dubbelslag
Foto`s door: Archief
Tekst door: Ingezonden
Delfzijl - De zwemverenigingen De Eemsrobben en ZPCA organiseren gezamenlijk op 13, 14, 15 en 16 november de zwem-4-daagse.

In zwembad Dubbelslag worden 8 banen klaar gelegd waar de deelnemers 200, 400 of 800 meter kunnen zwemmen. Er wordt gezwommen in vier groepen die elk een half uur de tijd hebben. De eerste groep start om 18.00 uur. Op zaterdag 16 november wordt er om 14.00 uur gestart.

Leeftijd speelt geen rol bij de zwem-4-daagse, want iedereen met een zwemdiploma kan meedoen. Als beloning is er een medaille. Inschrijven kan via zwem4daagsedubbelslag@gmail.com, telefonisch : 06-41656902 (voor 21.00 uur) of via het inschrijfformulier in het zwembad Dubbelslag. Opgave kan tot en met woensdag 13 november. Op de websites van beide verenigingen staat alle informatie.

De organisatie hoopt weer meer dan 200 mensen te kunnen verwelkomen in het zwembad dat door exploitant Conegroup gezellig zal worden ingericht door middel van versieringen en sfeervolle muziek. De laatste dag zullen er extra activiteiten georganiseerd worden om de zwem-4-daagse feestelijk af te sluiten.
Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Eemsrobben en ZPCA organiseren gezamenlijk  zwemvierdaagse in Dubbelslag      

Bottom