Vandaag is het:
 
 
Tweede en Derde plaats voor Neptunus-roeiers op najaar klassieker op de Amstel
laatste update: 19:53 uur
Tweede en Derde plaats voor Neptunus-roeiers op najaar klassieker op de Amstel
Foto`s door: Ingezonden
Tekst door: Neptunus
Amsterdam - Zondag werd in Amsterdam de Novembervieren gehouden, een achtervolgings wedstrijd over 4km in een 4x+(vier persoons roeiboot). Het viel met bakken uit de hemel toen Neptunus roeister Anne-Men Huijzer van start moest in haar wedstrijd. Ze zat in een meisjes 18 combinatie ploeg met sterke roeisters uit Delft en Den Haag aanboord,

Ondanks het zware weer heeft de combinatie ploeg beslag weten te leggen op de derde plaats, met een ruime voorsprong op de ploeg uit Heemstede (respectievelijk 4e) Een mooie prestatie aangezien dit voor Anne-Men de eerste wedstrijd was in een ploegen boot. In de middag,toen het weer enigszins verbeterd was, was het de beurt aan neptunus roeier Damion Eigenberg in het J18 veld, ook Damion roeide in een combinatie ploeg, met roeiers uit Groningen en Zwolle.

Het was, net zoals voor de ploeg van Anne-Men, de eerste keer dat de roeiers samen met elkaar in de boot gingen. Ondanks dat de ploeg niet op elkaar afgestemd was waren ze instaat om de sterke verenigings ploeg van R.I.C. eruit te roeien en een 2e plaats te bemachtigen, net achter de winnende ploeg van de Amsterdamse roeivereniging de Hoop."Jammer, dit jaar weer tweede achter een Amsterdamse club, op de volgende wedstrijd pakken we ze!" Aldus Damion Eigenberg na de wedstrijd. Al met al was het een geslaagde dag voor de roeiers van Neptunus.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Tweede en Derde plaats voor Neptunus-roeiers op najaar klassieker op de Amstel      

Bottom