Vandaag is het:
 
 
Windmolens, ijs en snot maken op de WoensdagMiddagXperience in het SXC
laatste update: 19:53 uur
Windmolens, ijs en snot maken op de WoensdagMiddagXperience in het SXC
Foto`s door: Archief
Tekst door: SXC
Farmsum - Bouw je eigen windmolen, ga los op een game, proef je eigengemaakt ijs of tover groene snot uit een pot. Het kan allemaal bij Seaports Xperience Center (SXC) in Farmsum. Want elke eerste woensdag van de maand is er de WoensdagMiddagXperience voor kinderen vanaf 10 jaar. Aanstaande woensdag 6 november is de eerste keer.

Onder begeleiding van een volwassene kunnen ze van 13.30 uur tot 16.00 uur naar hartelust gamen, proefjes doen, filmpjes kijken en meedoen aan een toffe speurtocht. Ook het bouwen van een windmolen, een tafelventilator of een luidspreker staan op het programma. Ondertussen steken de jonge bezoekers en hun begeleiders ook nog wat op over onderwijs en werken in de Eemsdelta. Zo’n middag bij SXC is daarom superleuk en leerzaam.

Betaalbare WoensdagMiddagXperience voor kinderen
Een leuke WoensdagMiddagXperience hoeft niet veel te kosten, want de entree  € 2,50 pp. Vaders, moeder, opa’s, oma’s, meesters of juffen krijgen een heerlijk bakje koffie of thee en voor de kinderen staat er limonade en wat lekkers klaar. Het bouwen van een windmolen, tafelventilator of luidspreker kost € 7,50, voor het materiaal. Die mag na afloop mee naar huis. Betalen kan op de dag zelf, contant aan de kassa van SXC (geen PIN).

Wel even aanmelden VOL = VOL
Het aantal plaatsen is beperkt. Kinderen en hun begeleiders moeten zich daarom wel even opgeven. Dat kan heel eenvoudig door een mail met naam kind en van de begeleider, telefoonnummer, gekozen dag en het aantal kinderen te sturen naar: info@seaportsxperiencecenter.nl 

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Windmolens, ijs en snot maken op de WoensdagMiddagXperience in het SXC      

Bottom