Vandaag is het:
 
 
PvdA Statenfractie in gesprek met bewoners uit het gaswinningsgebied
laatste update: 19:53 uur
PvdA Statenfractie in gesprek met bewoners uit het gaswinningsgebied
Foto`s door: Archief
Tekst door: PvdA Provincie Groningen
Loppersum - De PvdA Statenfractie Groningen organiseert op zaterdag 2 november een bijeenkomst waar bewoners van het gaswinningsgebied hun mening kunnen geven over de rapporten van de Groninger Bodembeweging en de Commissie Meijer. Beide rapporten zullen een richting aangeven voor de toekomst van Noord-Oost Groningen en de PvdA Statenfractie vindt het belangrijk dat de inwoners van het gebied als eerste aan het woord komen.

De Groninger Bodembeweging heeft een denktank ingesteld met als opdracht om kansrijke projecten op het gebied van energietransitie te formuleren en uit te werken. Diens bevindingen zijn op maandag 28 oktober gepresenteerd.

Daarnaast verschijnt op 1 november het rapport van de Commissie Duurzame Toekomst Noord-Oost Groningen – kortweg de commissie Meijer - Een door de provincie Groningen ingestelde commissie om een onafhankelijk advies uit te brengen over de toekomst van het gaswinningsgebied.

De PvdA Statenfractie bespreekt de uitkomst van beide rapporten tijdens een openbare bijeenkomst in Hotel Spoorzicht te Loppersum. Ook de PvdA Kamerleden Henk Nijboer, Jan Vos en gemeenteraadsleden van de gemeenten uit het gebied zijn hierbij aanwezig.

Het gesprek gaat om 13:30 uur beginnen, iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.
Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
PvdA Statenfractie in gesprek met bewoners uit het gaswinningsgebied      

Bottom