Vandaag is het:
 
 
Expositie A in Wonderland in Molen Adam en Galerie HOP
laatste update: 19:53 uur
Expositie A in Wonderland in Molen Adam en Galerie HOP
Foto`s door: Ingezonden
Tekst door: Paula Biemans
Delfzijl - A in Wonderland is een expositie/installatie in Molen Adam in Delfzijl die te beleven is van 3 november tot en met 29 december. Molen Adam met andere ogen bekeken door Manja Kindt, Hinnie Steenbruggen, Peter Schudde en Paula Biemans. Deze vier beeldend kunstenaars hebben een jaar lang gewerkt aan dit multidisciplinair, comfortzone overschrijdende labyrint. Facebook was al die tijd hun openbaar kladblok en nog steeds zijn ze te volgen: A in Wonderland. Zo zijn de vier op bezoek geweest bij molen Eva in Usquert. Adam en Eva stonden ooit samen in Bedum, maar zijn van elkaar gescheiden. A in Wonderland brengt het paar symbolisch bij elkaar. Kom Molen Adam bekijken zoals u hem nog niet eerder hebt gezien.

De opening van de installatie zal gebeuren met performances (o.a. een meterslange schommel aan de molen), optredens (bijv. gedichten van Velimir Chlebnikov) en muziek (Dames Fier, saxofoonkwartet). De molenaar zal de molen draaien. Ook hem kunt u een bezoekje brengen. Kortom een opening die u niet wilt missen: zondag 3 november 15.00 uur.

Tegelijk met A in Wonderland is in HOP, 10 passen van Molen Adam vandaan, ander werk van de vier te zien: sculpturen, schilderijen, tekeningen en het project Earthmail. Een driedubbele expositie dus.

Molen Adam en HOP zijn open op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00.
Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Expositie A in Wonderland in Molen Adam en Galerie HOP      

Bottom