Vandaag is het:
 
 
Presentatie woonproject De Amazone tijdens de woonbeurs in Appingedam
laatste update: 19:53 uur
Presentatie woonproject De Amazone tijdens de woonbeurs in Appingedam
Foto`s door: Archief
Tekst door: Richard Degenhart
Appingedam - Op zaterdag 9 november zal in de Nicolaïkerk de woonbeurs Ontdek Woonstad Appingedam plaatsvinden. Op deze beurs zal ook een nieuw woonproject gepresenteerd worden: De Amazone. De Amazone biedt voor paardenliefhebbers de kans om hun woondroom uit te laten komen.

Aan de Tolweg in Appingedam krijgt u namelijk de mogelijkheid om samen met uw paard in een rustige en landelijke woonomgeving in het buitengebied van Appingedam te wonen. Op deze unieke locatie kunt u op een van de drie vrije woonkavels van ca. 850m2 uw droomhuis bouwen. In combinatie met de gemeenschappelijke paardenbak brengt dit kavel u de luxe van uw eigen paard aan huis. Daarnaast geniet u van grote financiële voordelen door het ontwikkelen van de woning in de vorm van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap(CPO). Ontwikkelen onder CPO betekent dat u samen met uw toekomstige buren uw huis ontwikkelt. Door het samen ontwikkelen geniet je van schaalvoordelen en bespaar je de kosten van een projectontwikkelaar, daarnaast wordt uw woning helemaal gebouwd zoals u dat wilt!

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie? U bent van harte welkom om zaterdag 9 november in de Nicolaïkerk bij de stand van De Amazone langs te komen! Of neem alvast een kijkje op de Facebook-pagina: https://www.facebook.com/amazonewonen

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Presentatie woonproject De Amazone tijdens de woonbeurs in Appingedam      

Bottom