Vandaag is het:
 
 
Damster Stedelijk Harmonie Orkest viert bijzondere mijlpaal
laatste update: 19:53 uur
Damster Stedelijk Harmonie Orkest viert bijzondere mijlpaal
Foto`s door: Archief
Tekst door: DSHO
Appingedam - Het jaar 2013 is voor het Damster Stedelijk Harmonie Orkest een bijzonder jaar. Dirigent Henk van Ras is dit jaar namelijk 50 jaar dirigent, waarvan ook nog eens 25 jaar bij DSHO! Nou zijn er wel meerdere dirigenten die er al 50 dienstjaren op hebben zitten, maar dat een dirigent 25 jaar bij één muziekvereniging blijft, is wel heel uniek. Reden genoeg voor een groot feest!

Henk van Ras dirigeert ook muziekvereniging de Woldhoorn uit Tolbert. Bestuur en muzikanten van DSHO en de Woldhoorn slaan om de bijzondere mijlpaal te vieren, de handen ineen en organiseren gezamenlijk een groots jubileumconcert. Twee volwaardige orkesten die één concert geven: dat belooft een groot spektakel te worden! Zeker de moeite waard om langs te komen!

Het concert vindt plaats op zaterdagmiddag 30 november 2013, om 15:30 uur in de kantine van het Noorderpoort college aan de Opwierderweg 2 te Appingedam. U bent allen van harte welkom!

Het bestuur van de muziekverenigingen DSHO en de Woldhoorn garanderen u een absoluut uniek concert, dat u gewoonweg niet mag missen! De entree van het concert is overigens gratis. Graag tot ziens op 30 november!

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Damster Stedelijk Harmonie Orkest viert bijzondere mijlpaal      

Bottom