Vandaag is het:
 
 
Samenwerking tussen Ivak en Galerie HOP in Het Open Podium voor amateurs
laatste update: 19:53 uur
Samenwerking tussen Ivak en Galerie HOP in Het Open Podium voor amateurs
Foto`s door: Archief
Tekst door: Richard Degenhart
Delfzijl - Galerie HOP (Het Oude Postkantoor) in Delfzijl staat op vrijdag 1 november in het teken van muzikaal talent. Diverse amateuracts uit de regio hebben  zich de afgelopen maanden aangemeld voor een optreden op Het Open Podium dat door IVAK de Cultuurfabriek en Galerie/ kunstwerkplaats HOP samen wordt georganiseerd.

IVAK de Cultuurfabriek en HOP willen graag met elkaar samenwerken en slaan voor de tweede maal de handen ineen om Het Open Podium te organiseren. Het is de bedoeling om gemiddeld drie keer per jaar in de vorm van Open Podium amateurs uit alle kunstdisciplines de gelegenheid te bieden om hun talenten aan een echt publiek te laten zien. De amateurs kunnen zo podiumervaring opdoen en nieuwe contacten leggen. Als locatie is gekozen voor Het Oude Postkantoor dat door zijn centrale ligging aan de Schoolstraat voor alle publieksgroepen makkelijk toegankelijk is.
Deze tweede aflevering van Het Open Podium staat in het teken van de muziek, maar cabaretiers, dichters, theatergezelschappen, dansers, poppenspelers, goochelaars en stand-up comediens die de confrontatie met het publiek aandurven kunnen zich nu al aanmelden voor de volgende aflevering, op 7 februari 2014.

Het Open Podium in HOP vindt op vrijdag 1 november a.s. plaats van 20:00 tot 22:00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie en het programma op www.ivak.net/openpodium.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Samenwerking tussen Ivak en Galerie HOP in Het Open Podium voor amateurs      

Bottom