Vandaag is het:
 
 
Cabaretier Jeroen van Merwijk met try-out Er zijn nog kaarten! in de Molenberg
laatste update: 19:53 uur
Cabaretier Jeroen van Merwijk met try-out Er zijn nog kaarten!  in de Molenberg
Foto`s door: Corbino
Tekst door: De Molenberg
Delfzijl - Cabaretier Jeroen van Merwijk begint deze dagen aan zijn dertiende en laatste soloprogramma. Op vrijdag 1 november staat hij in de kleine zaal van Theater de Molenberg met een try-out van Er zijn nog kaarten!

Jeroen van Merwijk ziet al jarenlang dingen die voor anderen onzichtbaar zijn. Hij wees als eerste op de feminisering van de samenleving en voorspelde de rampspoed van marktwerking. Waar dit programma over zal gaan, is voor de gewone sterveling dan ook onzeker. Er staat, zo leert de geschiedenis in andere theaters, in het cabaretuniversum van Van Merwijk voor aanvang van de voorstelling maar één ding vast: Er zijn nog kaarten!

Van Merwijk staat bekend om zijn speelse en snijdende liedjes en verhalen. Naast zijn soloprogramma’s trad hij op met Bavo Galama en Harrie Jekkers. Van zijn hand verschenen duizenden liederen, honderden columns, televisiesketches en teksten voor anderen (Erik van Muiswinkel, Koppen met spijkers, Karin Bloemen), tientallen hoorspelen en radioprogramma’s en zes boeken.

De aanvang is kwart over acht.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Cabaretier Jeroen van Merwijk met try-out Er zijn nog kaarten!  in de Molenberg      

Bottom