Vandaag is het:
 
 
Memesa heren 1 met 3-1 onderuit tegen Vios
laatste update: 19:53 uur
Memesa heren 1 met 3-1 onderuit tegen Vios
Foto`s door: Archief
Tekst door: Memesa
Appingedam - Het gaat langzaam de goede kant op met Memesa heren 1. Rudolf Bos en Mathias Dijkstra zijn na blessures weer aangesloten bij de spelersgroep zodat er wat meer opties zijn voor coach Martin Stoppels. Tegen Vios was alleen Andre Swiersema afwezig. Hierdoor speelde Lars Aslander op de positie van hoofd-aanvaller. Verder begonnen Rudolf Bos (diagonaal aanvaller), Mathias Dijkstra (passer-loper), Martijn ten Duis (spelverdeler), Kees Parent (libero), Jeroen Smit en Sander Kugel (beide hoofdblokkerder) in de basis.

Vios is dit seizoen terug in de regiodivisie na 2 seizoenen in de tweede divisie. Het is een jong, talentvol team met veel kracht. Het was van tevoren dan ook duidelijk dat we de punten niet zomaar naar Appingedam konden meenemen. In de eerste set werd voortvarend begonnen, na een goede service-serie van Martijn ten Duis stond er een 4-0 voorsprong op het scorebord. De enkele punten voorsprong werd lang vastgehouden. Kees Parent en Mathias Dijkstra verzorgden de pass uitstekend. Hierdoor wist Martijn ten Duis de aanvallers prima te vinden. Wel kwam Vios in de loop van de set steeds dichter bij en uiteindelijk zelfs langszij. Uiteindelijk werd deze set werd met 25-23 verloren.

In de tweede set was het spel rommelig. Ook het inbrengen van Jun Pegels en Jeroen Hulck bracht geen succes. Teveel servicefouten en een slecht lopende aanval zorgden voor een 25-20 verlies.

Ondanks het verlies van de eerste sets lieten de mannen de kop niet hangen en met veel enthousiasme werd begonnen aan de derde set. Wat volgde was een spannende set met veel mooie rally’s. Nadat Memesa vroeg in de set enkele punten voorsprong had gepakt, was het stuivertje wisselen waarbij Vios soms nog dichtbij kwam. Uiteindelijk werd deze set na een spannend einde met 25-23 gewonnen!
Over de laatste set kunnen we kort zijn, het was op bij Memesa en Vios kon de wedstrijd gecontroleerd uitspelen. Deze set ging uiteindelijk met 25-18 verloren.

Ondanks wederom een verloren wedstrijd waren er voldoende lichtpuntjes om met vertrouwen naar de toekomst te kijken. De eerst volgende kans op winst deze competitie is zaterdag in sporthal Eelwerd tegen Oranje Nassau.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Memesa heren 1 met 3-1 onderuit tegen Vios      

Bottom