Vandaag is het:
 
 
Politie ontvangt tien tips na uitzending Opsporing Verzocht kidnapzaak Delfzijl
laatste update: 19:53 uur
Politie ontvangt tien tips na uitzending Opsporing Verzocht kidnapzaak Delfzijl
Foto`s door: Archief
Tekst door: Richard Degenhart
Delfzijl - Appingedam - De politie heeft dinsdagavond na de uitzending van het televisie programma Opsporing Verzocht tien tips binnengekregen over het vermoedelijke misbruik van een vierjarig meisje uit Delfzijl. Het meisje werd vorige week zondag door een onbekende man opgepikt in Delfzijl en drie kwartier later achtergelaten in Appingedam. De tips zijn gevarieerd. Een aantal gaat over de auto van de man.

De uitzending wordt woensdagochtend 11.35 uur op Ned. 2 herhaald.

Heeft u antwoord op de volgende vragen:

1.Wie is er op zondag 13 oktober 2013 rond 15.45 uur getuige geweest van de ontvoering van een meisje (4) door een kale of kalende man in een zwarte auto vanaf de omgeving Gevelsteen / Tichelwerk in Delfzijl?

2.Wie heeft er een vermoeden wie de kale of kalende man in de donkere kleding is, mogelijk in combinatie met een oud model VW Polo?

3.Wie heeft er vanaf 14.00 uur in de omgeving van de Gevelsteen en de Tichelwerk een kale of kalende man in donkere kleding, al dan niet in een donkere auto gezien?

4.Wie heeft er rond 16.00 uur een oud model VW Polo met een man en een meisje zien rijden over de Weg naar den Dam in de richting van Appingedam?

5.Wie zat er toen in die oud model VW Polo?

6.Wie heeft er gezien dat het meisje rond 16.25 uur werd afgezet in Appingedam?

7. Wie heeft er die middag rond 16.25 uur in de omgeving van de Wieger van den Bossstraat en de Vrijheidslaan in Appingedam een kale of kalende man in een zwarte auto gezien?

Bel dan met de politie op 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven 0800-7000

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Politie ontvangt tien tips na uitzending Opsporing Verzocht kidnapzaak Delfzijl      

Bottom