Vandaag is het:
 
 
Organisatie Eurocup Delfzijl werkt hard aan tweede editie
laatste update: 19:53 uur
Organisatie Eurocup Delfzijl werkt hard aan tweede editie
Foto`s door: Archief
Tekst door: Richard Degenhart
Delfzijl - Na de succesvolle eerste editie van Eurocup Delfzijl, draait de organisatie nu al op volle toeren om ook van de tweede editie een spektakel te maken. Net als in 2013 vindt het evenement plaats in het tweede weekend van januari, namelijk op zaterdag 11 en op zondag 12 januari. In de Brede School Noord in Delfzijl.

Achter de schermen werkt de organisatie druk aan het rondmaken van het deelnemersveld. Er hebben al enkele teams toegezegd dat zij aanwezig zullen zijn op Eurocup. Het is al zeker dat ook dit jaar weer nationale en internationale topteams deelnemen aan het evenement.

Aan de opzet van het toernooi verandert niets. Net als in 2013 nemen er tien teams deel die worden verdeeld over twee poules van vijf. Op zaterdag nemen de teams het tegen elkaar op in de poulefase en op zondag worden de kruisfinales en de finale gespeeld.

Maar ook in 2014 is Eurocup meer dan alleen voetbal. Tussen de wedstrijden door kunt u weer genieten van optredens van talent uit de regio. Hoewel veel hetzelfde blijft, streeft de organisatie ernaar om de eerste editie van Eurocup te overtreffen. De organisatie is uitgebreid en versterkt met jonge talentvolle mensen uit de regio, zodat Eurocup 2014 nóg beter wordt.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Organisatie Eurocup Delfzijl werkt hard aan tweede editie      

Bottom