Vandaag is het:
 
 
Geslaagde volleybalclinic jeugd LSV Loppersum
laatste update: 19:53 uur
Geslaagde volleybalclinic jeugd LSV Loppersum
Foto`s door: Ingezonden
Tekst door: Richard Degenhart
Loppersum - 'Moe worden en iets nieuws leren’ was het antwoord van een van de twaalf meiden aan het begin van een zeer inspirerende en geslaagde volleybalclinic van oud-international Arno van Solkema afgelopen zaterdag in de Boshal in Loppersum op de vraag wat de verwachting was van de ochtend. Volleybalvereniging LSV had Van Solkema uitgenodigd om een dozijn enthousiaste meiden uit Meisjes A en B en dames 2 en 5 een paar nieuwe volleybalkneepjes bij te leren.

De vereniging kwam in contact met de zeer ervaren volleybaltrainer doordat de trainer van LSV heren 1 Marcel Haak het afgelopen seizoen de trainerscursus VT3 bij hem volgde. Van Solkema, eigenaar van Sol Sports & Events en Volleymagazine.nl en trainer bij VC Sneek, speelde begin jaren `90 zeventien keer voor het Nederlands team, toen nog onder leiding van Joop Alberda. Tegenwoordig staat hij vele uren in de sporthal of buiten in het zand op het (beach)volleybalveld om zijn kennis over het spelletje over te brengen op jong en oud en werkt hij regelmatig samen met de Nederlandse Volleybalbond (NeVoBo).

Afgelopen zaterdag kwam de Fries met alle plezier naar Loppersum en verzorgde een erg leuke en uitdagende clinic van ruim twee uur in de Lopster sporthal. En niet alleen de deelnemende meiden in de leeftijd van 15 tot 21 jaar waren laaiend enthousiast. Ook de trainers van LSV en ouders die waren komen kijken en luisteren staken veel op van de 2.05 meter lange trainer. LSV kijkt dan ook met volle tevredenheid terug op deze zeer geslaagde ochtend.
Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Geslaagde volleybalclinic jeugd LSV Loppersum   Geslaagde volleybalclinic jeugd LSV Loppersum   Geslaagde volleybalclinic jeugd LSV Loppersum    

Bottom