Vandaag is het:
 
 
Dames Memesa winnen eerste wedstrijd in de regionale beker competietie
laatste update: 19:53 uur
Dames Memesa winnen eerste wedstrijd in de regionale beker competietie
Foto`s door: Archief
Tekst door: Memesa
Appingedam - De dames van Memesa die al hun wedstrijden in de competitie winnend hebben weten af te sluiten weten ook hun eerste wedstrijd in de regionale beker tot winst te komen.

In het pittoreske Grollo moesten de dames van Memesa aantreden tegen de dames van SGO. Zonder de nog geblesseerde Sharon Langerhuizen en wegens andere verplichtingen afwezige vaste coach Kees Parent maar met gelegenheidscoach Dolf Langerhuizen trok het team vol goede moed richting Grollo. Nadat duidelijk was geworden dat het plaatselijke dorpshuis tegelijkertijd ook de plaatselijke sporthal(zaal) was hees men zich in de wedstrijd kleding om te trachten voor het eerst sinds jaren weer eens een ronde verder te komen in  de beker competitie.

Vol overgave werd aan de wedstrijd begonnen en al heel vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat de Memesianen veel ter sterk waren voor de thuis ploeg. Ondanks een blessure (pijnlijke duim) van Leonie Mooi, die vervangen moest worden op de stand 22-9 werd de eerste set eenvoudig met 25-12 gewonnen. Margot Bisschop die normaal gesproken op het midden speelt had Leonie Mooi op de buitenaanval vervangen en kwam op deze positie in de tweede steeds beter in haar spel. Ook deze tweede set werd eenvoudig en degelijk met 25-16 gewonnen en dus stond een 2-0 voorsprong op het bord. De derde set ging zo mogelijk nog overtuigender naar de Damster dames (25-10) en zo werd een 3-0 overwinning geboekt en de volgende beker ronde bereikt.

In de volgende bekerronde moet aangetreden worden tegen het in de Promotie klasse uitkomende Actief uit Paterswolde. Een mooie uitdaging en een zeer lastige klus. Actief speelt 2 klassen hoger.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Dames Memesa winnen eerste wedstrijd in de regionale beker competietie      

Bottom