Vandaag is het:
 
 
Op woensdag 30 oktober opent Body & Textielboetiek Pascal haar deuren
laatste update: 19:53 uur
Op woensdag 30 oktober opent Body & Textielboetiek Pascal haar deuren
Foto`s door: Ingezonden
Tekst door: Richard Degenhart
Siddeburen - Op 30 oktober a.s. opent Annemarie Vos haar gloednieuwe winkel aan de hoofdweg 162 te Siddeburen. Ook wel bekend als winkel centrum ‘’de kei’’. Bij Body & Textielboektiek Pascal kun je niet alleen terecht voor het normale ondergoed voor zowel de dames, heren en kinderen, maar Annemarie heeft ook een prachtig assortiment aan lingerie, pyjama’s, T-shirts, homewear, sjaaltjes en panty(kousjes). Een erg uitgebreid assortiment.

‘De afgelopen weken waren erg druk en hectisch, maar ik heb van elk moment genoten’, aldus Annemarie. ‘Het is een droom die uitkomt, die ik al vele jaren koester”. Wij mochten deze week alvast een kijkje in de winkel nemen. Hetgeen ons als eerste opviel was de ruime opzet van de winkel, deze ook zeer geschikt maakt voor mensen die slecht ter been zijn. De winkel heeft een frisse uitstraling en over elk detail lijkt zorgvuldig nagedacht te zijn. Al vanaf de voorzijde van de winkel wordt dit al zichtbaar door erg mooi ingerichte etalages en de doorkijk in de winkel.

De opening van Pascal is op woensdag 30 oktober a.s. waarbij iedereen van harte welkom is. Wij wensen Annemarie in ieder geval veel succes met haar nieuwe winkel te Siddeburen.

Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Op woensdag 30 oktober opent Body & Textielboetiek Pascal haar deuren      

Bottom