Vandaag is het:
 
 
Cabaretier Henk Boogaard en meer in galerie Het Oude Postkantoor
laatste update: 19:53 uur
Cabaretier Henk Boogaard en meer in galerie Het Oude Postkantoor
Foto`s door: Archief & ingezonden Collectief de Draad
Tekst door: Collectie de Draad (edit door P. Eijndhoven)
Delfzijl - Kunstwerkplaats en galerie HOP heeft zich in de vier jaar van haar bestaan ontwikkeld tot een kunstzinnig zenuwcentrum waar met enige regelmaat een smaakvolle mix van kunstgerelateerde activiteiten wordt aangeboden. De komende maanden, op weg naar kerst valt er veel te genieten in Het Oude Postkantoor (HOP) aan de Schoolstraat 7 in Delfzijl.

Zo komt op woensdag 23 oktober de cabaretier Henk Boogaard uit Apeldoorn naar Delfzijl voor zijn voorstelling 'Liederen Uit Eigen Keuken'. Henk Boogaard schrijft Nederlandstalige cabareteske teksten over dat wat hem raakt, opvalt, bezig houdt, of hem zomaar te binnen schiet.

Bij het vertolken van zijn liedjes begeleid hij zichzelf op een akoestische Spaanse gitaar. Ooit volgde Henk een tijdlang een groente- en fruitvol dieet met als resultaat dat veel van zijn geesteskinderen over voedsel handelen. Daarnaast komen ook de andere zaken des levens in zijn oeuvre ruim aan bod. De voorstelling begint om 20:00 uur.

Meer op de agenda
Maar er is de maanden meer te doen in HOP! Zo zijn er creatieve knutselmiddagen voor kinderen op zaterdag 26 oktober en 14 december, houdt het IVAK op vrijdag 1 november Open Podium in de galerie aan de Schoolstraat en wordt zondag 3 november de expositie A. in Wonderland geopend in Molen Adam en HOP. Houdt voor meer informatie www.collectiefdedraad.nl in de gaten
Terug naar de vorige pagina

 

Foto`s
Cabaretier Henk Boogaard en meer in galerie Het Oude Postkantoor   Cabaretier Henk Boogaard en meer in galerie Het Oude Postkantoor     

Bottom